Foredrag ved Sabrina Svane

Jeg underviser i de indlæringspsykologiske principper med udgangspunkt i belønningsbaserede teknikker. Mit fokus i undervisningen er altid at give forståelse for hundens sprog og adfærd, indsigt i stress og dens indflydelse på adfærd, samt give deltagerne redskaber med hjem til at forebygge adfærdsproblemer. Jeg tilbyder afholdelse af foredrag i forskellige emner, som du kan læse mere om længere nede på siden.
Er du fra en hundeklub, dyrlægehus eller privatperson, så er du velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at bestille tid til et foredrag eller ønsker at bestille en teoretisk aften/dag i et helt andet emne.

Jeg har indgået et samarbejde med FOF i Horsens og udbyder løbende foredrag hos dem. Se kommende foredrag længere nede på siden eller klik ind på FOF's hjemmeside for at læse mere og se priser.

Priser for foredrag

Alle priser er inkl. moms

Timepris
Bestilling af foredrag ved Sabrina Svane:
Hverdage mandag-fredag : 600,- kr/time.
Weekend lørdag-søndag : 700 kr/time.
Derudover et forberedelsestillæg på én timetakst.

Kørsel
Tillæg efter statens takster 3,56 kr/km begge veje.

Kommende foredrag om hundeadfærd 2019

Hos FOF - Ane Staunings Vej 21, 8700 Horsens:

Foredrag Tilmelding og læs mere Dato Tidspunkt Pris Status
Hundens sprog - hvad fortæller de os? Klik her 29. maj 18.30 - 21.30 165 kr. Ledige pladser

Udbud af foredrag om hund

Hundens sprog - hvad fortæller de os?

Kursus på min. 3 timer
Foredraget indeholder bl.a. hundens udvikling fra deres forfader ulven og frem til i dag, samt masser af billeder og videoer, som giver dig et godt indblik i de forskellige signaler. Du lære at aflæse disse signaler og undgå stressede situationer, således angst eller aggression kan forebygges.

Angst og aggression: Forebyggelse og behandling

Kursus på min. 5 timer
Reagerer din hund på andre hunde på gåturen? Snerrer den af gæsterne? Er den skrækslagen for dyrlægen? Foredraget omhandler bl.a. hundens indlæringsevner, hundens sprog, samt stress og dens negative indflydelse. Du får indsigt i, hvad der spiller en rolle for din hund og hvordan du kan ændre det.

Slap af Fido!

Kursus på min. 5 timer
Føler du din hund er lidt af et damp barn? Bliver den hyper når der sker noget, er svær at få ro på hjemme?
Foredraget omhandler bl.a. hundens indlæringsevner, stress og dens negative indflydelse, samt hvilke faktorer i hverdagen, der spiller en rolle for din stressede hund.